Valpolicella Classico Superiore Ripasso Doc Valpolicella, Italien 2014 Det unge vinhus Montindon blev skabt i de mest smukke bakker i den historiske Valpolicella og blander gamle vinfremstillingstraditioner med innovativ enologisk teknologi. Den fremragende kvalitet af vinene er blandt andet også takket være det særlige mikroklima af Gardasøen. Montidon er et familieejet vinhus beliggende i [...]
Amarone Classico della Valpolicella DOCG
blochv2017-09-01T10:13:10+02:00Amarone Classico della Valpolicella DOCG Valpolicella, Italien 2012 Det unge vinhus Montindon blev skabt i de mest smukke bakker i den historiske Valpolicella og blander gamle vinfremstillingstraditioner med innovativ enologisk teknologi. Den fremragende kvalitet af vinene er blandt andet også takket være det særlige mikroklima af Gardasøen. Montidon er et familieejet vinhus beliggende i [...]
7 Deadly Zins – Old Vine, Zinfandel
blochv2017-09-01T10:13:10+02:007 Deadly Zins - Old Vine, Zinfandel Lodi, Californien 2012 7 Deadly Zins er en Zinfandel med gashåndtaget i bund, overdådig, lækker og sexet. Her er morbær, mørke kirsebær og peber for fuld udblæsning. Vi finder området Lodi (udtales Lohd-eye) øst for storbyen San Francisco tæt på floden Sacramento. Lodi er således [...]
AMARONE della VALP. Classico – “Moròpio” 2012 – Antolini
Kennet Bloch2017-09-01T10:13:10+02:00AMARONE della VALP. Classico "Moròpio" - Antolini - Egen import 2012 Amarone Classico Moropio er lavet på druerne Corvinone, Corvina samt Rondinella. Druerne høstes fra slutningen af September til medio Oktober - naturligvis håndplukket for at sikre kvaliteten af druerne. Moropio vinmarken ligger 350 m. over havets overflade og er på 2,2 ha. [...]
Theobroma, Rosso Veronese – Antolini
Kennet Bloch2017-09-01T10:13:10+02:00Theobroma, Rosso Veronese - Antolini - Egen import 2011 Theobroma, Rosso Veronese er lavet på druerne Cabernet Sauvignon og Croatina. Druerne høstes i slutningen af september måned og bliver håndplukket for at sikre så god en kvalitet som overhovedet muligt. Vinstokkene er plantet i perioden 1990 - 2000 og man sprøjter ikke vinmarkerne [...]
VALPOLICELLA RIPASSO SUPERIORE – Antolini
Kennet Bloch2017-09-01T10:13:10+02:00VALPOLICELLA RIPASSO, SUPERIORE - Egen import 2014 Som Antolini's Amarone vine er denne Ripasso også en vin med stor koncentration, samtidig har vinen også sin elegance. Druerne er de helt klassiske, Corvina, Corvione og Rondinella. Druerne høstes i slut september start oktober, hvor de presses. I februar blandes mosten med druerne/skallerne fra husets [...]
VALPOLICELLA classico 2014, Antolini
Kennet Bloch2017-09-01T10:13:11+02:00Valpolicella Classico, Antolini - Egen import 2014 Midt i den italienske Valpolicella region finder du Antolini vinhuset, som byder på de helt store klassikere såsom Amarone og Ripasso. Altså nogle vine med kraft og saft, der kan slå benene væk under dig. Produktionen af disse vine med sådan en kaft og intensitet kræver [...]
Rinforzo
Kennet Bloch2017-09-01T10:13:11+02:00Rinforzo - Primitivo Salento IGT 2014 En Primitivo fra gamle vinstokke omkring Manduria på Salento-halvøen, hvor druen trives bedst. Alle forholdsregler er taget for at opnå den ultimative kvalitet: druerne høstes manuelt og lægges i små kasser indeholdende maksimalt 5 kg druer. Herved når druerne frem til vineriet i hel tilstand, hvor en [...]
La Colombina
Kennet Bloch2017-09-01T10:13:11+02:00Rosso di Montalcino - La Colombina - DOC 2012 La Colombina er en diminutiv vingård i det sydlige Toscanas Montalcino-distrikt, hvor familien Caselli ejer 3 hektar vinmarker omkring Castelnuovo dell`Abate. Her er de naboer til bl.a. Ciacci Piccolomino og Uccelliera i Brunello-zonens feterede syd-østlige del, hvor gårdens egen vinproduktion er etableret så sent [...]
Luna Argenta Appassite
Kennet Bloch2017-09-01T10:13:11+02:00Luna Argenta Appassite Negroamaro/Primitivo Puglia IGT 2015 En tæt, koncentreret og silkeblød saftbombe fra Puglia lavet på de lokale druer, Negroamaro og Primitivo, hvoraf en andel har fået lov at hænge ekstra lang tid på vinstokkene før vinifikationen, så de skrumper ind. På denne vis opkoncentreres aromastofferne, givende ekstra krop og power til [...]