Project Description

THINK BIG! – Zinfandel

Lodi, Californien – USA

2013

Think Big er en hyldest til de visionære jernbanefolk, som tænkte stort og lagde grundstenen til jernbanenettet tværs over USA og således banede vejen for landets forvandling til en supermagt. Zinfandel-druen har gjort den californiske vinindustri berømt og druen er derfor også efterhånden at regne for områdets nationaldrue.

Lodi (udtalt Lohd-eye) er et californisk vinområde øst for storbyen San Fransisco ved floden Sacramento. Med sin placering her i det californiske vindistrikt Central Valley nyder området godt af det nærmest middelhavsagtige klima med kølig morgentåge, varme dagtimer med masser af sol. Netop dette klima betyder, at druernes modningsproces er langsom og således opnås en intens farve og en lækker frugtrig karakter.

Det kræver stor omhyggelighed og dygtighed for at få det bedste frem i Zinfandel-druen. Druerne til Think Big er eksklusivt udvalgt til denne vin (Vat.66). De høstes ved optimal modenhed og vinificeres traditionelt.

Think Big er en flot eksponent for, hvad californisk Zinfandel står for. Intens og dyb rød i glasset med elegante violette reflekser.

Vinen har en indbydende bouquet af mørke bær, en intens sødme og et fint krydret præg fra fadlagringen på både amerikansk og fransk eg.

Think Big er en fyldig og harmonisk vin med en dejlig v

Årgang 2013
Luca Maroni – 88 point (17-05-2016)
VinAvisen – 5 stjerner – “Navnet på denne rødvin, Think Big, er ifølge bagetiketten en hyldest til de byggematadorer, der i sin tid forbandt de amerikanske stater med et omfattende jernbanenet. Det er en meget aromatisk og kompleks vin med noter af mørke bær – især kirsebær – og en lang, lækker og blød eftersmag…” (Uge 17, 2016)

AOV.dk – 6 stjerner – “Ægte Zin med masser af solskin. Kirsebær og blommer. Rund smooth mellemfyldig vin med en solmoden frugt. Fin krydret afslutning. Perfekt festvin til buffetten eller konfirmationen. Fuld smæk for skillingen.” (25-02-2016)

Think Big er et skoleeksempel på, hvorfor Zinfandel fra Californien er blevet én af danskernes kæledægger, og vinen efterlader et flot aftryk præcis som de visionære amerikanske jernbanefolk.

DRUESORT:100 % Zinfandel
SERVERINGSTEMPERATUR:16-18 ºC.
HOLDBARHED: 2 år
GODT MED: Lyst kød eller and eller til milde oste.

PRISER

1 kasse: Kr. 65,- pr. fl. /v. 6 fl. = Kr. 390,-


Gå til “bestilling” for køb af denne vin.
Levering: Som introduktion, leverer vi fragtfrit til postnr. 2300, 2770 og 2791.
For levering uden for disse postnumre, skal påregnes fragtomkostninger på kr. 50,- pr ordre.
Ved ordre over 18 flasker er der gratis levering.
Ring eller skriv for nærmere aftale

Alle priser er inkl. moms og afgifter