Project Description

Paula Syrah

-Mendoza, Argentina

2015

Denne vin kommer fra Viña Doña Paula, der er beliggende i ét af de højst beliggende områder i Lujan de Cuyo regionen i Mendoza provinsen i Argentina – et område, som er kendt for at producere argentinske vine af meget høj kvalitet. Viña Doña Paula råder over 760 hektar vinmarker og har siden den første årgang i 1999 bevist, at de er i stand til at producere og levere flotte kvalitetsvine fra den nye verden. Lige siden Viña Doña Paula blev grundlagt i 1997 har det været et af de få argentinske vinfirmaer, der har valgt at producere argentinske vine specielt tilpasset eksportmarkedernes smag.

Viña Doña Paula producerer en serie vine under navnet Paula. Paula serien består af varietal vine og kendetegnes ved at være komplekse, intense og frugtige vine i utrolig flot international stil.

Denne vin er produceret af 100% Syrah druer, der er dyrket i Lujan de Cuyo i Mendoza provinsen i Argentina og har været lagret på ståltanke.

Det er en elegant vin med flot dybrød farve, intens duft af modne røde, sorte frugter og krydderier – især peber, blød og rund frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne velafbalancerede og harmoniske vin kan med velbehag drikkes nu og de næste par år.

DRUESORT:100 % Syrah
SERVERINGSTEMPERATUR: 16 – 18 ºC
HOLDBARHED:2 år
GODT MED:oksekød, pasta-, grill- og risretter samt diverse oste.
ALKOHOL:14%

PRISER

1 kasse: Kr. 70,- pr. fl. /v. 6 fl. = Kr. 420,-


Gå til “bestilling” for køb af denne vin.
Levering: Som introduktion, leverer vi fragtfrit til postnr. 2300, 2770 og 2791.
For levering uden for disse postnumre, skal påregnes fragtomkostninger på kr. 50,- pr ordre.
Ved ordre over 18 flasker er der gratis levering.
Ring eller skriv for nærmere aftale

Alle priser er inkl. moms og afgifter