Project Description

Lynus, Año de Gracia

Ribera del Duero. Egen import

2013

Vi fik denne vingård anbefalet, af en god ven af huset, som var stødt på én af deres vine, på en ferie i Spanien, og vi blev ikke skuffet over nogle af de vine, som vi er blevet præsenteret for, fra dette spændende vinhus. Vi har i forvejen et interessant vinhus på hylderen, fra Ribera del Duero, men synes alligevel, at forskelligheden på de to vinhuse, er så stor, at vi ikke lade chancen forbigå, for at få disse vine på hylderen.

Lynus Viñedos y Bodegas ejer 14,5 ha Tempranillo vinmarker. Markerne ligger i kommunen Quintanilla de Arriba, i området, bedre kendt som ”the golden Mile af Ribera Del Duero” For nyligt har de tilføjet et 70 år gammelt vineri i La Horra. En vingård i udvikling og helt klart et scoop, at vi kan præsenterer disse vin hos os.

Denne vin er simpelthen i en klasse for sig selv. som sagtens kan tage kampen op, med de største (og dyreste) vine fra Riberal del Duero.

sådan skal en elegant Ribera del Duero smage. Dyb mørk farve som følges op af kraftfuld næse af mørke kirsebær og brombær som vise både imødekommenhed og markant styrke. Her er også lidt vanilje og mokka…..alt sammen med tiltagende kraft. Syren er silkeblød , men denne har også dybden til at lagre. Den har dog brug for lidt tid til at manifesterer sig selv…

Det her er oplevelser på flaske ! Intet mindre

DRUESORT:100 % Tempranillo
SERVERINGSTEMPERATUR: Gerne under 20 ºC
HOLDBARHED:6 – 8 år fra høstår
GODT MED: den mad, du vil forklæde dig selv med !!
ALKOHOL:14,5%

PRISER

1 kasse: Kr. 375,- pr. fl. /v. 6 fl. = Kr. 2250,-
– kan købes enkeltvis – send en mail.


Gå til “bestilling” for køb af denne vin.
Levering: Vi leverer fragtfrit til postnr. 2300, 2770 og 2791.
For levering uden for disse postnumre, skal påregnes fragtomkostninger på kr. 50,- pr ordre.
Ved ordre over 18 flasker er der gratis levering.
Ring eller skriv for nærmere aftale

Alle priser er inkl. moms og afgifter