Project Description

Doña Paula Estate – Sauvignon Blanc

Mendoza, Argentina

2014

Viña Doña Paula er beliggende i ét af de højst beliggende områder i Lujan de Cuyo regionen i Mendoza provinsen i Argentina – et område, som er kendt for at producere argentinske vine af meget høj kvalitet. Viña Doña Paula råder over 760 hektar vinmarker og har siden den første årgang i 1999 bevist, at de er i stand til at producere og levere flotte kvalitetsvine fra den nye verden. Lige siden Viña Doña Paula blev grundlagt i 1997 har det været et af de få argentinske vinfirmaer, der har valgt at producere argentinske vine specielt tilpasset eksportmarkedernes smag. 100% af druerne kommer fra Viña Doña Paulas egne vinmarker, hvilket gør det muligt for dem totalt at styre vindyrkningen og dermed vinenes ensartede og konstante kvalitet.

Estate er navnet på en hel serie af vine fra Viña Doña Paula – serien består af varietal vine, der alle har været lagret på franske eller amerikanske egetræsfade. Winemakeren fokuserer her på at producere vine med et maksimalt indhold af typiske karakteristika fra de enkelte druesorter.

Denne vin er produceret af 100% Sauvignon Blanc-druer, der er dyrket i Uco Valley i Mendoza-provinsen i Argentina.

Det er en elegant hvidvin med klar gulgrøn farve, intens duft af grapefrugt og lime, frisk og frugtig smag samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne velafbalancerede og harmoniske hvidvin er særdeles velegnet til suppe, fjerkræ, grillet laks og andre fiskeretter samt diverse pastaretter.

Den kan med velbehag drikkes nu og bør drikkes forholdsvis ung.

DRUESORT:100 % Sauvignon Blanc
SERVERINGSTEMPERATUR: 10-12 ºC.
HOLDBARHED:2 år
GODT MED:suppe, fjerkræ, grillet laks og andre fiskeretter samt diverse pastaretter.
ALKOHOL:14%

PRISER

11 kasse: Kr. 120,- pr. fl. /v. 6 fl. = Kr. 720,-


Gå til “bestilling” for køb af denne vin.
Levering: Som introduktion, leverer vi fragtfrit til postnr. 2300, 2770 og 2791.
For levering uden for disse postnumre, skal påregnes fragtomkostninger på kr. 50,- pr ordre.
Ved ordre over 18 flasker er der gratis levering.
Ring eller skriv for nærmere aftale

Alle priser er inkl. moms og afgifter