Project Description

Doña Paula Estate – Sauvignon Blanc – bobler

Mendoza, Argentina

2014

Viña Doña Paula er beliggende i ét af de højst beliggende områder i Lujan de Cuyo regionen i Mendoza provinsen i Argentina – et område, som er kendt for at producere argentinske vine af meget høj kvalitet. Viña Doña Paula råder over 760 hektar vinmarker og har siden den første årgang i 1999 bevist, at de er i stand til at producere og levere flotte kvalitetsvine fra den nye verden. Lige siden Viña Doña Paula blev grundlagt i 1997 har det været et af de få argentinske vinfirmaer, der har valgt at producere argentinske vine specielt tilpasset eksportmarkedernes smag. 100% af druerne kommer fra Viña Doña Paulas egne vinmarker, hvilket gør det muligt for dem totalt at styre vindyrkningen og dermed vinenes ensartede og konstante kvalitet.

Estate er navnet på en hel serie af vine fra Viña Doña Paula – serien består af varietal vine, der alle har været lagret på franske eller amerikanske egetræsfade. Winemakeren fokuserer her på at producere vine med et maksimalt indhold af typiske karakteristika fra de enkelte druesorter.

Denne mousserende vin er produceret af 100% Sauvignon Blanc-druer, der er dyrket i Los Cerezos, Tupungato, Uco Valley i Mendoza-provinsen i Argentina.

Det er en elegant mousserende hvidvin med flot lys, gul farve, intens duft af blomster og hvide ferskner med noter af citrus og grapefrugter, frisk og sprudlende frugtsmag efterfulgt af en blid og behagelig eftersmag.

Vinen er særdeles velegnet som aperitif, men prøv den også til fisk og skaldyr.

Det er en vin, der skal serveres afkølet, og den bør drikkes, mens den er ung og frisk

DRUESORT:100 % Sauvignon Blanc
SERVERINGSTEMPERATUR:10-12 ºC
HOLDBARHED:2 år
GODT MED:fisk og skaldyr – men helt uovertruffen som aperitif
ALKOHOL:14%

PRISER

11 kasse: Kr. 120,- pr. fl. /v. 6 fl. = Kr. 720,-


Gå til “bestilling” for køb af denne vin.
Levering: Som introduktion, leverer vi fragtfrit til postnr. 2300, 2770 og 2791.
For levering uden for disse postnumre, skal påregnes fragtomkostninger på kr. 50,- pr ordre.
Ved ordre over 18 flasker er der gratis levering.
Ring eller skriv for nærmere aftale

Alle priser er inkl. moms og afgifter