Project Description

Doña Paula Estate Cabernet Sauvignon

-Mendoza, Argentina

2014

Viña Doña Paula er beliggende i ét af de højst beliggende områder i Lujan de Cuyo regionen i Mendoza provinsen i Argentina – et område, som er kendt for at producere argentinske vine af meget høj kvalitet. Viña Doña Paula råder over 760 hektar vinmarker og har siden den første årgang i 1999 bevist, at de er i stand til at producere og levere flotte kvalitetsvine fra den nye verden. Lige siden Viña Doña Paula blev grundlagt i 1997 har det været et af de få argentinske vinfirmaer, der har valgt at producere argentinske vine specielt tilpasset eksportmarkedernes smag. 100% af druerne kommer fra Viña Doña Paulas egne vinmarker, hvilket gør det muligt for dem totalt at styre vindyrkningen og dermed vinenes ensartede og konstante kvalitet.

Estate er navnet på en hel serie af vine fra Viña Doña Paula – serien består af varietal vine, der alle har været lagret på franske eller amerikanske egetræsfade. Winemakeren fokuserer her på at producere vine med et maksimalt indhold af typiske karakteristika fra de enkelte druesorter.

Denne vin er produceret af 100% Cabernet Sauvignon druer, der er dyrket i Lujan de Cuyo i Mendoza provinsen i Argentina.

Det er en elegant rødvin med flot, dyb rubinrød farve, kompleks og koncentreret duft af modne solbær, harmonisk og fyldig, men samtidig blød frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag.

Vinen er særdeles velegnet til vildt, rødt kød, sammenkogte retter samt diverse oste.

Denne velafbalancerede og harmoniske vin kan med velbehag drikkes nu og de næste par år.

DRUESORT:100 % Carbernet Sauvignon
SERVERINGSTEMPERATUR: 16 – 18 ºC
HOLDBARHED:3-4 år
GODT MED:vildt, rødt kød, sammenkogte retter samt diverse oste.
ALKOHOL:14%

PRISER

1 kasse: Kr. 120,- pr. fl. /v. 6 fl. = Kr. 720,-


Gå til “bestilling” for køb af denne vin.
Levering: Som introduktion, leverer vi fragtfrit til postnr. 2300, 2770 og 2791.
For levering uden for disse postnumre, skal påregnes fragtomkostninger på kr. 50,- pr ordre.
Ved ordre over 18 flasker er der gratis levering.
Ring eller skriv for nærmere aftale

Alle priser er inkl. moms og afgifter